Verzending met pakketdienst in Nederland

Items die niet door de brievenbus passen worden verzonden als pakket. Wij vragen hiervoor een bijdrage van €5,-. Nadat je bestelling is verzonden ontvang je een Track & Trace code om je bestelling te kunnen volgen. 

Verzending met pakketdienst in België 

Items die niet door de brievenbus passen worden verzonden met pakketdienst in België. Wij vragen hiervoor een bijdrage van €8,-. Nadat je bestelling is verzonden ontvang je een Track & Trace code om je bestelling te kunnen volgen. 

Indicatie levertijden*

  Nederland

  1-2 dagen

  België 

  3-5 dagen

*Let op dit is slechts een indicatie die kan afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van actuele drukte bij post- & pakketdiensten.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je pakketje. Zorg dat de producten in de originele verpakking retour gezonden worden. Wij accepteren alleen retouren die ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking retour komen. Ringen moeten plat in het doosje worden gelegd zodat ze niet geplet kunnen worden tijdens de verzending. 

Retour adres:
ÉLEVÉE Retouren
Bergse Dorpsstraat 20b
3054GD, Rotterdam

De kosten en het risico van retourneren zijn bij een retournering voor eigen rekening. Wanneer een retour niet aankomt bij ons vragen wij je om een verzendbewijs te overleggen.

Wanneer wij je retour in goede orde ontvangen hebben zullen wij binnen 14 dagen het geld terugstorten. Producten die gedragen, beschadigd of buiten de retour termijn van 14 dagen aankomen worden geweigerd door ÉLEVÉE.

Scroll to top